نسخه آزمایشی
۲۸۳ بازدید

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه رسیدن به تکامل و سعادتمندی در گرو فرا گرفتن علوم و فنونی است که معلمان دیروز و امروز با الهام گرفتن از سیره انبیای الهی در اختیار بشر قرار دادند تا بتوانیم با بکارگیری آن در زندگی، راه را برای خود هموار کنیم.

به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری ، مراسم بزرگداشت روز معلم و استاد با دعوت از اساتید دانشگاه و مدرسان دوره های آموزشهای کوتاه مدت ، در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار گردید.در این مراسم ضمن عرض خیر مقدم از مدعوین و تبریک روز معلم ، آقای دکتر عاقلی ریاست محترم جهاددانشگاهی به سخنرانی پرداخته و با تبریک روز معلم از زحمات اساتید و اعضای هیات علمی و مدرسان دوره های آموزشهای ضمن خدمت این واحد دانشگاهی قدردانی و به اساتید منتخب و برجسته برسم یادبود جوایزی اهداء گردید.
و در پایان مراسم تمامی مدعوین به صرف ناهار دعوت شدند.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *