مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه > سرپرست مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه منصوب شد

دکتر گودرزی ریاست موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی طی حکمی دکتر امین رستم زاده را به عنوان سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی دکتر گودرزی طی حکمی دکتر امین رستم زاده را به عنوان سرپرست  مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه  به مدت ۶ ماه منصوب کرد.

در متن این حکم آمده :

نظر به تخصص و تعهد جنابعالی و به استناد موافقت کارگروه انتصاب دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی به شماره نامه ۴۷۱۶۰/ ۱۴۰۲/ آ مورخ ۲۶/ ۰۴/ ۱۴۰۲ به موجب این ابلاغ از تاریخ ۲۶/ ۰۴/ ۱۴۰۲ به صورت تمام وقت و موثر به مدت ۶ ماه به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه منصوب می شوید .

امید است با استعانت از خداوند متعال و هماهنگی و همکاری با واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی و استفاده از ظرفیت و توان تخصصی مجموعه جهاد دانشگاهی استان، پاسخگوی نیاز استان به آموزش و تربیت نیروی کار ماهر بوده و در انجام امور محوله موفق و موید باشید .