مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارومیه > فراخوان ثبت نام و دعوت به همکاری متقاضیان حق‌التدریس مراکز علمی کاربردی سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، دانشگاه جامع علمی کاربردی از واجدان شرایط تدریس در مراکز آموزش علمی کاربردی زیر نظر این دانشگاه دعوت به ثبت نام و همکاری می نماید.

متقاضیان محترم می­توانند مدارک خود را جهت ثبت نام از طریق سامانه جامع جذب و مدرسان دانشگاه به آدرس  ارائه نمایند. افراد واجد شرایط مندرج در متن فراخوان از روز یکشنبه مورخ ۹۸/۱۰/۸ به مدت دو هفته تمامی مدارک و مستندات را مطابق با راهنمای سامانه بارگذاری نمایند و نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام و اخذ کد رهگیری از سامانه فوق الذکر اقدام نمایند.

سامانه جامع جذب و مدرسان
مشاهده متن فراخوان